| Chat | |
|
+3Istorien zaraquinn Haldír of Lorien 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Haldír of Lorien Admin
Hozzászólások száma : 305 Localisation : Lórien Registration date : 2007. Jan. 21.
| Tárgy: Chat Vas. Jan. 21, 2007 8:43 pm | |
| Ha egy jó beszélgetéshez támad kedved,ide gyere! | |
|
| |
zaraquinn
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2010. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Chat Kedd Jan. 26, 2010 8:33 pm | |
| Üdv! Most regeltem és a szabályoknak megfelelő előtörténetet csináltam meg. | |
|
| |
Istorien
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2010. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Nov. 08, 2010 1:02 am | |
| Sziasztok! Hányan vannak akik rendszeresen látogatják a lapot...2007 óta nem sok hozzászólás/kaland történt...Ha van valaki aki esetleg játszik az írjon már ide légyszi. Üdv.: Istorien | |
|
| |
Elenor
Hozzászólások száma : 1 Registration date : 2011. Aug. 01.
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Aug. 01, 2011 11:17 pm | |
| Sziasztok! Még új vagyok és nem tudom,hogy ez a szerepjáték még van vagy már meghalt. | |
|
| |
Misferd
Hozzászólások száma : 2 Age : 28 Registration date : 2011. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Okt. 31, 2011 3:19 pm | |
| Halihó! Szeretnék játszani, csak nem tudom, hogy vannak e itt még emberek, mert ha igen, akkor valaki visszaigaziolná az előtörimet? Tudom, kicsit türelmetlen vagyok, de sokat dolgoztam vele, és tényleg szeretnék már játszani! ) | |
|
| |
TxkMen06
Hozzászólások száma : 4 Age : 29 Registration date : 2012. Aug. 13.
| Tárgy: Adolph Kedd Aug. 14, 2012 6:10 pm | |
| Hello,én vagyok,s nagyon szeretném,hogy legyen szerepjáték,és,az "adminok"-at kérem,akiket még nem aktiváltak,aktiválják.Köszönöm | |
|
| |
Garath Nentior
Hozzászólások száma : 3 Registration date : 2012. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Chat Pént. Aug. 17, 2012 8:55 pm | |
| Üdv! Mivel nem túl aktív ez az oldal, ezért arra gondoltam, hogy azokkal, akik szeretnének gyűrűk urás szerepjátékot játszani, alkothatnánk egy sajátot, ha valakit ez érdekel, akkor írjon ide, vagy nekem levelet és emailban felvesszük a kapcsolatot!! | |
|
| |
Haldír of Lorien Admin
Hozzászólások száma : 305 Localisation : Lórien Registration date : 2007. Jan. 21.
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Aug. 25, 2012 2:55 pm | |
| Sziasztok! Teljesen jól látjátok, az oldal elhanyagolódott. Bár én voltam az egyik alkotója sajnos mára már se időm se energiám nincs hozzá. Ha valaki esetleg ír nekem egy privátot, hogy miért lenne ő a jó admin, és meggyőz akkor nagyon szívesen megadom neki a jelszavamat és csinálhatja az oldalt:) A következő egy hétben fel nézegetek néha-néha hátha jön privát. Hajrá | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|