Shadel 1.Szintű kalandozó, 4pont
Hozzászólások száma : 38 Age : 311 Localisation : Bakacsinerdő Registration date : 2007. Mar. 03.
| Tárgy: Shadel Szomb. Márc. 03, 2007 10:17 pm | |
| Név: Shadel Vans Nem: férfi Faj: tünde Kor: 294 éves Foglalkozás/Kaszt: erdő-tünde Előtörténet: Bakacsinerdőben születtem, 294 évvel ezelőtt. Mint minden tünde, én is tanulni kezdetm a harcművészetet. Már akkoriban is Thranduil volt erdőnk uralkodója. Egy nap a Király (Thranduil) körülnézett a kis harcos-palánták közt, ki mennyire tehetséges. Engem alkalmasnak talált arra, hogy továbbképezzen, így elküldött Lothlórienbe, ahol maga, Celeborn tanított. Mikor visszatértem, kineveztek egy kisebb kirendelt csapat vezetőjévé Dol Goldur közelébe. Egész jól ment a "járőrözés", mikor egy ork horda megölte a csapatomat és én is majdnem otthagytam a fogam. Visszaakartak küldeni, de lemondtam a posztomról, és jelenleg az erdőkben bolyongok egyedül. Azóta persze már sokkal nagyobb ork hordákat is elintéztem, egyedül. Kardot és íjat egyaránt jól kezelek. Egyedül vadászok, nem szeretem a társaságot. Aki megpróbál megaladályozni a feladatom elvégzésében, azt megölöm. | |
|
Haldír of Lorien Admin
Hozzászólások száma : 305 Localisation : Lórien Registration date : 2007. Jan. 21.
| Tárgy: Re: Shadel Vas. Márc. 04, 2007 12:27 am | |
| Szervusz Shadel! Nos apróbb hibákat véltem felfedezni...ezeket kérlek majd javítsd! 1. - Idézet :
- Faj: tünde/elf
Nos...az elf és a tünde ugyanazon szó...elég egyiket leírnod 2. - Idézet :
- Foglalkozás/Kaszt: erdő-tünde, balacsinerdei kósza
Szerintem döntsd el hogy tünde leszel vagy kósza...a tündék...főleg az erődtündék nem szoktak kószák lenni...ha ember karakter lennél megérteném... Valamint balacsinerdő nem létezik Ezeket a hibákat kérlek javítsd és kezdheted a játékot! | |
|