| Fangorn erdeje és környéke | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Haldír of Lorien Admin
Hozzászólások száma : 305 Localisation : Lórien Registration date : 2007. Jan. 21.
| Tárgy: Fangorn erdeje és környéke Csüt. Feb. 01, 2007 5:31 pm | |
| A Fangorn erdő és a körülötte lévő terület. | |
|
| |
Shadel 1.Szintű kalandozó, 4pont
Hozzászólások száma : 38 Age : 311 Localisation : Bakacsinerdő Registration date : 2007. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 12:57 am | |
| *Nyugtázta magát, amint beért az erdőbe. Egyre beljebb és beljebb merészkedik* | |
|
| |
Mesélő Általános Moderátor
Hozzászólások száma : 68 Registration date : 2007. Feb. 02.
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 12:59 am | |
| *Az erdő sűrűjében egy férfi bukkan fel... Ám úgy tűnik épp rosszkor jött...pár ork tévedt el az erdő mélyén.Ahogy meglátják a tündét előveszik fegyvereiket és rohannak feléje.Az egyik így kiállt* -Mocskos emberfajzat!!! Véged van!!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 38 Age : 311 Localisation : Bakacsinerdő Registration date : 2007. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:01 am | |
| *Lelövi őket, mindegy szálig. És még csak az 5 m távolságot se érték el az orkok* - Ember, én? Ugyanmár... *Továbbsétál* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:05 am | |
| *A három ork holtan fekszik a földön...ám az öldöklést sosem nézték jó szemmel az erdő népei.A föld egy picit megremeg s egy huorn mozdul meg Shadel mellett.A huorn eléggé beidegesedett a vérontás, és maga Shadel láttán. Megindul és egyik ágával felkapja Shadelt....* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:11 am | |
| *Kiszabadítja magát a huorn kezéből, nincs kedve egy mozgó fát kinyírni. A huorn ezt nem így gondolja. ~Hát jó, te akartad~ Gonosz mosoly. Amit talál köveket elkezdi dörzsölgetni, hátha adnak egy kis szikrát. Szerencsére valóban adott szikrát, de nem a vadfára. Közben össze-vissza kerülgeti a huorn eszeveszett ütéseit. Újabb szikra, ez sem talál. Végül nekivágja a két követ a mozgó fának, amik menetközben meggyulladnak. ~ Akár egy égő karácsonyfa~. Majd tovább fut, mint aki jól végezte dolgát.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:17 am | |
| *A huorn ordítva ég...s próbálja eloltani magát...szerencséjére talál egy saras helyet amiben jól megfetreng...tiszta sár lesz...ám nem ég le teljesen...sok ága odaveszett de az élete megmaradt.Eszeveszett iramban rohan Shadel után...dúl benne a düh...minden áron végezni akar vele....* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:21 am | |
| *A fa hasra vágódik. Shadel is majdnem a röhögéstől. Mivel a huorn eléggé elszenesedett, semmiből nem áll felvágni. Odamegy, előveszi a kardját, és felszeletei a huornt, akár egy sonkát és továbbáll.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:25 am | |
| *A huorn kileheli lelkét...Ám ezzel még nem ússza meg Shadel...A fák pásztorai megérzik minden egyes társuk elvesztését. Egy ősöreg ent ébred álmából Shadel közelében.Utána fut és felkapja őt* -Miiiit kereseeeel iiiitt? Kiiii vaaaaagy Teeee? *Kérdi nagyon mély hangján az ent* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 1:42 am | |
| - Shadel, Bakacsinerdőből...a te fád támadt rám! *Ellenkezik* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:44 pm | |
| -Shadeeeel....nem ismerek semmmmi féle Shadeeelt... *Körbenéz az erdőben...egyenesen sétál tovább kezében a tündével* -Az én fááám? Az én fááim nem tudnak mozognnniii! *Bődül fel mérgesen* -Mi nem fááák vagyuuunk! Hanem entek és huornooook! *Ordítja Shadelnek* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:45 pm | |
| *Majdnem kirepül az ent kezéből* - Akkor a huornod...elég agresszív volt... *mondja unottan* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:51 pm | |
| -Az megleheeeet... *Gondolkozik el rajta* -Ma már senki nem törődik a fáááákkal... *Jobban kedzi szorongatni Shadelt...mivel ő nem érzi mekkora erővel nehezedik rá...* -Tüzet hoznak magukkal...fejszékkel jönnek...törrrrnek, zúznak, vááágnak, perrrrzselnek...pusztító népbitorlók, átok rááájjuuuk!! *Ordítozik* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:54 pm | |
| - Én ...*levegőért küzködik* erdőtünde vagyok... *próbál kikerülni az ent kezéből* Nem bántom a fákat és enteket. Thranduil birodalmából jövök *más nem jut eszébe* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:57 pm | |
| -Lehet hogy az vaaaagy...de lehet hogy nem! *Enged a szorításon* -A szürke mágus tudni fogja! *Ledobja Shadelt a földre aki ha felnéz egy szürke köpenyes alakot pillanthat meg* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 3:59 pm | |
| *Lezuhan a földre. Amikor felpillant egy szürke rongyos emberkét pillant meg* - Ki vagy te? *kérdezi érdeklődve* | |
|
| |
Szürke Gandalf Admin
Hozzászólások száma : 12 Registration date : 2007. Jan. 31.
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:06 pm | |
| *Gandalf sétabotját átteszi a másik kezébe majd felnéz az entre és rámosolyog* -Barátom,mért ragadtál magaddal egy tündét? *Kérdi az entre nézve* -Nem zavarja ő az erdőd nyugalmát! Távozz nyugodtan! Pihend ki magad, majd én elbeszélgetek az úrral! *Kiabál az entnek aki bólint egyet majd odébb áll.Gandalf felsegíti Shadelt majd egy egyszerű kérdést intéz hozzá* -Ki vagy te idegen? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:13 pm | |
| - A nevem Shadel, Thranduil király szolgálatában állok *mondja határozottan. Elgondolkozik, majd rádöbben, hogy a vele szembe álló ember egy istár. Megőrzi nyugalmát. ~Nem értem, mit keres az erdő közepén~ Értetlen képet vág, majd kihúzza magát* | |
|
| |
Szürke Gandalf Admin
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:24 pm | |
| -Áh, értem! Erdőtünde vagy igaz? *Kérdi mosollyal az arcán, mintha ismerős lenne neki a férfi, de ebben nem biztos*-Hogy kerültél ide?? Veszélyes hely ám ez, nem Thranduil emberének való! A fák dühösek, az erdő kihalt és sok meglepetést rejteget! Szerencséd, hogy összefutottunk...ki tudja mit művelt volna veled az az ent...*jegyzi meg fanyarul* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:30 pm | |
| - Csak elviekben vagyok Bakacsinerdő szolgálatában...mindig ott vagyok, ahol épp kedvem tartja. Bár, most kívételesen hivatalos ügyben intézkedem. *ismét kihúzza magát és mosolyra görbül a szája* Lothló...*elhallgat* Már így is kezdek kicsúszni az időből *mondja határozottan* | |
|
| |
Szürke Gandalf Admin
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:38 pm | |
| -Értem. *Körbetekint az erdőben egyszer csak meghallja amikor Shadel elkezd mondani valamit ám azt félbe hagyja.* ~Mintha Lothlórient említette volna...~ -Szóval sietsz...Megértelek, egy magamfajta vénember társasága valóban elég unalmas lehet. Ám ha sietsz *körbemutat* találj ki innen! *mondja mosolyogva* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:42 pm | |
| - Ne félts, megoldom... *felelirónikusan ~végülis erdőben nőttem fel, atnultam...~* -Általában egyedül utazom, harcolok. Nem vagyok hozzászokva a társasághoz *elhalkul* -Egy istár mit keres az erdő közepén...ha szabad tudni? *érdeklődve fürkészi a varázsló szemeit* | |
|
| |
Szürke Gandalf Admin
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:46 pm | |
| -Hát jó, legyen ahogy akarod. *Gandalf csak segítőkész akart lenni, ám ha ez nem kell, akkor nem kell.Meghallja Shadel kíváncsiskodó kérdését majd elmosolyodik*-Mi istarok nem csak várakban,tornyokban élhetünk ahogy Fehér Szarumán is teszi.Radagast barátommal az Öreg Erdőt jártuk egy ideig ám útjaink elváltak.Szeretem az erdőket, mindig életettel és energiával töltenek fel engem.Egyébként is, a természet gyönyörű s én ennek a szerelmese vagyok.*Fejezi ki magát mosolygósan* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 4:50 pm | |
| - Nekem nem kell mondani a természet szépségeit *nevet* -Útam Lothlórienben vezet...tiéd? *kérdezi kíváncsian* | |
|
| |
Szürke Gandalf Admin
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke Vas. Márc. 04, 2007 5:03 pm | |
| *Gandalf is kacag*-Oh, Lothlórien gyönyörű vidék! Nem egyszer volt alkalmam megfordulni ott! *Szól mosolyogva Shadelhez* -Az én utam? Óóó az én utam ebben az erdőben véget ért, ide tartottam.Úgy gondolom jobb is, hogy ideértem hisz ha nem vagyok itt...Szilszakáll micsinált volna veled? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fangorn erdeje és környéke | |
| |
|
| |
| Fangorn erdeje és környéke | |
|